Elvis Naçi dhuron 5 mijë euro për 20 vjeçarin shkodran Klevis Gjeluci

Elvis Naçi dhuron 5 mijë euro për 20 vjeçarin Klevis Gjeluci i cili po lufton me jetën, “bashkangjituni fushatës”…..

Imam Elvis NAÇI // Klevisi 20 vjecar eshte aksidentuar dhe miqte e familjaret kane hapur nje fushate per t’i ardhur ne ndihme djaloshit. Edhe ne i bashkengjitemi fushates per te shpetuar jeten e Klevisit duke dhuruar 5000 euro.

Lusim Zotin t’i jape sherim te plote!

Me posht eshte linku i gofundme qe familjaret dhe ate afermit kane hapur vete per t’i ardhur ne ndihme Klevisit. ( linku) https://www.gofundme.com/f/donate-to-help-klevis-pay-his-operation?utm_campaign=p_cf+share-flow-1&utm_medium=copy_link&utm_source=customer