Shkodër, familja Dhora gëzohet me trinjakë / Lulzime Dhora sjell në jetë Aniel, Enola dhe Blion!

Lulzime Dhora eshte pedagoge prane fakultetit te shkencave te natyres ne universitetit Luigj Gurakuqi ne Shkoder.

9 muaj me pare Lulzimja mes kenaqesise se te berit nene mori nje tjeter lajm qe nuk e priste asnjehere, ne trupin e saj ishin 3 jete. Mes emocioneve te trefishta dhe frikes nese shtatzania do te shkonte mire, sot Lulzimja solli ne jete 2 djem dhe nje vajze.

Lulzimja krahas emocioneve te sjelljes ne jete trinjake, nuk harron te jete mirenjohese per familjen por edhe stafin mjeksor qe finalizuan me sukses ardhjen ne jete te 3 bebeve. Aniel, Enola dhe Blion linden gezojne shendet te plote, dhe pas kontrolleve te nevojshme dhe ushqyerjes se tyre sebashku me nenen e re do te transferohet ne shtepi.