Sterilizohen 100 mace endacake/ Pero: Po shtohen çdo ditë braktisjet

Rreth 100 mace te cilat jane identifikuar nga anilams need me do te sterilizohen ne 3 ditet e fushates se sterilizimit ne Shkoder. Per kryerjen e ketij procesi jane bere bashke vbeterinere nga disa qytete mes tyre edhe doktor Rudin Pirani.

Oli Pero tregon per veshtiresite por edhe sfidat me te cilat po perballen. Muajit e fundit po rritet numeri I kafsheve te braktisura por edhe ardhjet nga qytete te tjera. Ende asnje menyre identifikimi per keto raste as nga policia e as nga pushteti vendor. Vullnetaret cdo dite jane ne terren per te identifikuar dhe strehuar kafshet endacake thote Pero, por shtimi I numrit te tyre I ka vene ne veshtiresi, duke mos patur kapacitete per ti shpetuar! Apeli u drejtohet institucioneve qe te bejne me shume ne kete drejtim