Gjesti human i restorantit në Shkodër, 30% zbritje për anëtarët e shoqatës së Para-Tetraplegjikëve…

Përpiqemi vazhdimisht që të gjejmë mundësi për të lehtësuar jetesën e PAK në bashkëpunim me Bizneset e Shkodrës, të cilët kanë treguar prej kohësh që janë solidarizuar me nismën tonë të zbritjeve.

I radhës është “𝙍𝙚𝙨𝙩𝙤𝙧𝙖𝙣𝙩 𝙏𝙚 𝙇𝙖𝙣𝙙𝙞” me adresë në Xhabije përballë “Big Market” , i cili ofron plot 𝟛𝟘 % ℤ𝕓𝕣𝕚𝕥𝕛𝕖 për të gjithë PAK që paraqiten me Librezën e Shoqatës.

Marrëveshja u arrit falë gadishmërisë që tregoi pronari i restorantit Z. Taulant Luli , pavarësisht situatës së vështirë që ndodhet vendi dhe çmimeve të rritura kudo.