“Nuk kemi hequr dorë nga fasha, do vendoset!”, Rama paralajmëron: Në nëntor do të shohim…


Kryeministri Edi Rama është pyetur lidhur me shqetësimet e qytetarëve për faturat afrofe nga faturistët që nuk i bëjnë leximet e sahateve brenda muajit se si do veprohet. Ai tha se nuk ka më fatura afrofe. Ndërkohë Rama tha se fasha do të vendoset në nëntor.

“Historia e faturave afrofe i përket të shkuarës. Nuk ka më fatura afrofe në Shqipëri. Ka fatura që vendosen sipas një mesatare të konsumit kur nuk është i mundur leximi i sahatit, por dhe numri i tyre është i vogël. Në ato pak raste kur mund të ketë ankesa ka një kanal ankimimi që funksionon më së miri përmes OSHEE.
Nuk ka fatura afrofe në Republikën e Shqipëirsë prej disa vitesh jo prej dimrit të kaluar”, tha Rama.


2 Trackbacks / Pingbacks

  1. 호두코믹스
  2. this article

Comments are closed.