I riu gjen kërpudhën e stërmadhe helmuese në shtegun Valbonë-Theth

Një i ri është ndeshur pak ditë më parë me një tjetër kërpudhë gjigande në Shqipëri.

ësaj rradhe kërpudha është gjetur në shtegun Valbonë-Theth në datën 23 shtator.

I riu që e gjeti, shprehet se kërpudha është e tipit Yellow Agaricus dhe është helmuese.

Nga fotot duket se kërpudha në fjalë është aq e madhe sa thuajse gjithë kraharori i tij.