Arti i Kuzhines nis regjistrimet/ Bashkohuni ne shkollen e se ardhmes

Permes nje panairi te kulinarise ne qender te qyterit te Shkodres , Shkolla Arti i Kuzhines ka ftuar te rinjte ti bashkohen shkolle e cila eshte lider ne Kryeqendren e veriut sa i perket te apasionuarve pas kuzhines.

Kush dëshiron të mësojë diçka e gjen mënyrën , kush nuk deshiron të mësojë e gjen arsyen.

Siguro te ardhmen tende duke marre zanatin me te kerkuara ne gjitha vendet.

Regjistrimet vazhdojne Kurse kuzhine, pastiçerie si dhe picerie

Punesim I garantuar pas mbarimit te kursit

Çertifikata te njohura nga gjitha vendet Kontaktoni ne numrat e telefonit 0693199670 0672068807

Potrebbe essere un'immagine raffigurante 1 persona