Shiu i rrëmbyeshëm që filloi mbrëmë e po vazhdon edhe sot ka përmbytur qytetin e Gjakovës dhe rrethinën.

Pamjet e para nga atje tregojnë për lagje të tëra nën ujë.

Njerëzit shihen duke ecur në ujë dhe niveli i ujit arrin deri te dyert e veturave. Uji ka depërtuar edhe nëpër shtëpitë e qytetarëve atje.