Pse u kujtuat kaq vonë për ligjin e spiunëve apo iu është bërë hall i madh Meta

Rama: Nuk e di nëse jemi ne vonë, apo u desh ndërhyrja në dosje për një çështje që ka peshën dhe meritën e vet.

Eshtë çështja e një shtetasi I.M, spiun, një profil që krijon dyshimin se pas tij ndodhej ish presidenti. Kjo kërkon një adresim, në ligj është vendosur se kush është kontrolluar më parë nuk kontrollohet, por shumëkush përfshirë dhe mua nuk e ka kapur.

Nuk është se u kujtuam ne vonë apo se na u bë hall zotëria. Ai është hall i madh i Shqipërisë prej kohësh, nuk është ky fare problemi.