Financimet ruse në selinë blu, Rama: Do dalin fakte më të rënda për PD-në dhe Berishën


Lobimet ruse, Rama: Për cfarë të flas me sekretarin e shtetit për financimet ruse, ju e dinit. Për cfarë ju duhet sekretari i shtetit tani? Pse e ndani sot njërin nga tjetri.

A nuk e keni dëgjuar ju se nuk ka financime ruse, se ambasadori amerikan u ka vënë dosjen para dhe këta kanë thënë ëshë trillim, ambasadori i mëparshëm amerikan është sulmuar nga të gjitha anët. Financimet ruse janë fakt. Financimet ruse nuk janë bërë nga një person, por bashkë.

Do dëgjoni akoma gjëra të tjera, por që të më thoni mua tani që të marr sekretarin e shtetit, pse ta marr? Që drejtësia nuk ka bërë asgjë, është fakt. Financimet ruse aty i keni, investigojini.