Ishte nisur nga Komani për në Tropojë, trageti me pasagjerë kthehet mbrapsht për shkak të motit

Trageti me pasagjerë nga Komani drejt zonës së Tropojës është detyruar të kthehet mbrapsht.

Shkak i kësaj janë bere mungesa e pastrimit të aluvioneve dhe inerteve te cilat i sjellin në liqenin e Komanit nga përrenjtë malore si ai i Berishës dhe i Merturit.

Për pasojë nga dita e djeshme dhe sot tragetet me turistë nuk kanë lundruar në drejtim të Tropojës.