Rikthehen vjedhjet e makinave ne Shkoder/ Dyshime se perdoren per veprimtari te jashteligjshme

Mbi te pakten 3 denoncime per vjedhje makinash jane regjistruar ne Drejtorine e Policise Vendore te Shkodres javet e fundit. Ndersa deri tani ka qene e pamundur gjetja e tyre nga blute e Shkodres.

Dimanika e ngjarjeve eshte mjaft strategjike. eetimes meson se grabitesit marrin automjete me qera, me pas fotokopjojne celesat dhe ia japin ne perdorim personave te cilet kane qellim vjedhjen e mjetit e me pas perdorimin e tij ne pune te pista.

Dy raste te tilla jane regjistruar ne Shkoder ne dem te nje biznesi Rent a Car. pasi kane bere denoncimin duke artikuluar dyshimet e tyre ato nuk kane pare drite shprese per rikthimin e mjetit apo gjetjen e autoreve.