Ish-Presidenti i Republikës, Ilir Meta, aktualisht kryetar i Partisë së Lirisë, i ftuar në “Log.” në Abc të gazetarit Endri Xhafo, i është përgjigjur interesit të panelistëve në emision se si është mbiemri i tij Meta apo Metaj.

I pyetur nga Neritan Alibali se në mos ndryshimi i mbiemrit ka ardhur pas çlirimit pas urdhrit të dhënë gjatë kohës që mbiemrit t’i shtohej një “aj”, ish-Presidenti sqaroi se ai e ka Metaj dhe se “J-në” nga mbiemri ia ka hequr shtypi.

“J-në” time ma hoqi shtypi, sepse unë në shkrimet e mia shkruaja Ilir Metaj”, tha ish-Presidenti në “Log.”