Klodiana Lala: Ka pasur mbështetje nga shumë grupe, një në Shkodër, një një Shijak dhe një në Vlorë.

Shkodra është përjashtuar se nuk ka asnjë gjurmë atje, deri më tani të paktën. Kemi dy opsione, një është në Shijak, tjetra Vlora. Martinaj nuk lëvizte pa pasur siguri nga Policia. Lëvizte me garanci nga grupet aleate.

Kur nuk merrte garanci qëndronte në bazat e tij. është hetim i vështirë, kjo çështje duhet që t’i kalojë SPAK-ut. Thelbi i çështjes ka nisur nga Dumani.