Nje nderhyrje delikate eshte realizuar ne Spitalin Rajonal te Shkodres, kjo fale angazhimit te mjekeve kirurg me te mire jo vetem ne Shkoder por ne te gjithe Shqiperine

Dr. Shpetim Ymeri, Dr. Ditjola Ymeri dhe Dr. Bashkim Kraja, kane kryer me sukses nje nderhyrje delikate duke nderhyre ne nje mase tumorale