Kaosi me mbetjet, vjen reagimi i Bashkise Shkoder

Shkodra eshte perballur sot ne mengjes deri rreth mesdites me nje situate te pazakonte me menaxhimin e pastrimit

Perballe kesaj situate dhe reagimit ne mase te banoreve te Shkodres, Bashkia Shkodres ne nje reagim per mediat ne lidhje me situaten shkruan se :

Përshendetje! Sapo ka nisur shërbimi i pastrimit në qytet dhe deri në oret e pasdites do të jenë të përfunduara të gjitha zonat ku janë shfaqur gjatë ditës së sotme probleme. Bashkia Shkodër ka zgjidhur ngerçin e krijuar për kryerjen e këtij shërbimi – thuhet ne reagimin e Bashkise Shkoder per mediat