Zjarr në Shkodër. Një sipërfaqe me pyje është përfshirë nga flakët pasditen e se dieles në Shkodër.

Tymi ka mbuluar një pjesë të mirë të qytetit.

Zjarrfikësja ka shkuar në vendin e ngjarjes dhe ka arritur te shuaje flaket . Ende nuk dihet nëse kemi të bëjmë me një zjarr aksidental apo të qëllimshëm.