Netflix ka publikuar së fundmi trailerin e ri për ‘365 Days’, i cili u premton fansave më shumë zhurmë në këtë pjesë të tretë. “The Next 365 Days”, që do të dalë më 19 gusht, do të tregojë përparimin e marrëdhënies midis Laura Biel (Anna-Maria Sieklucka) dhe bosit të mafias Massimo Torricelli (Michele Morrone). Pavarësisht polemikave të mëdha rreth publikimit të filmit të parë, Netflix ka vazhduar me pjesën e tretë të ekskluzivitetit.

Traileri i ri konfirmon se Laura është gjallë, ndërsa në film duket se ajo do të eksplorojë më tej marrëdhënien e tyre. Por klipet duket se tregojnë trazirat e Laurës pasi ajo duhet të marrë një vendim për të ardhmen e marrëdhënies së saj.

Kur u larguam nga çifti në fund të filmit të dytë, Laura ishte bërë objekt i dashurisë së Nachos dhe duket se historia do të zhvillohet më tej në pjesën e tretë. Në një pamje të trailerit, Laura, e veshur me një fustan të zi, qëndron në një bar në një klub të hijshëm, ku Nacho mund të shihet duke e parë nga ana tjetër e lokalit.