Ne katedralen e Shkodres eshte mbajtur mesha e shenjte e krishtlindjes edhe pse jo ne mesnate por ne oren 19.

Mesha eshte drejtuar nga ipshkvi i Shkodres Monsinjor Angelo Massafra i cili duke iu referuar situates se pandemise u shpreh se eshte koha te kemi shpresim dhe besim ne kapercimin e kesaj situate


E pranishme ne meshen e shenjte ka qene edhe Kryetarja e Bashkise Shkoder Voltana Ademi e cila ne nje interviste per mediat ka uruar te gjithe besimtaret per kete feste te shenjte e cila kete vit e gien vendin ne nje situate te pazakonte per shkak te pandemise

Te gjithe besimtaret gjate hyrjes ne kishe kane kaluar nepermjet tunelit te dezinfektimit nderkohe qe kisha kishte marre masa per vendosjen e maskave per shkak te pandemise.