Zjarri masiv ne qender te shkodres. Reagon pronari i njerit prej bizneseve lokaleve Arbis Vjerdha . Drejtori i zjarrefikseve dha deklarate te papergjegjshme. Asnje prej lokaleve nuk ka patur bombul gazi

Ne dyshojme per eks.plo.ziv edhe sipas eksperteve te kr.im.inalis.tikes. Jam antar i keshillit bashkiak dhe kam krijuar armiqesi pasi kam fol shume te verteta

Une kam sul.muar Ilir Beqaj por nuk dyshoj se bien ne te tilla nivele eshte i fundit qe dyshoj

Prokuroria dhe policia te hetojne . Mos ta kalojne per aksident. Une nuk ndalem vetem po te me vr.a.sin