Në një njoftim në Facebook, Sander Lleshaj ka dhënë dorëheqjen nga posti i Ministrit të Brendshëm

“Përballë përpjekjes së autorëve të 21 janarit 2011 për të kërkuar sot një pretekst të ri për të mbjellë dh.unë mes shqiptarësh bazuar mbi një episod t..ragjik dhe fa.tal

si dhe me vetëdijen e plotë se vendi ka nevojë për një model të ndryshëm sjelljeje politike kam vendosur të jap dorëheqjen e parevokueshme nga posti i Ministrit të Brendshëm të Republikës së Shqipërisë” shkruan ai

Deklaratë e Ministrit të Brendshëm Sander Lleshaj

Tiranë, 10.12.2020

Edhe pse në jetën time kam pasur shumë detyra të…

Posted by Sander Lleshaj on Thursday, 10 December 2020