KPA konfirmon në detyrë Prokurorin Elvin Gokaj

Kolegji i Posaçëm i Apelimit ka konfirmuar në detyrë prokurorin Elvin Gokaj, i cili pas 20 vitesh u detyrua të frekuentonte magjistraturën

Elvin Gokaj ishte rasti i parë në Vetting që u detyrua të kthehet në “shkollë” për të ndjekur Shkollën e Magjistraturës pasi kishte mungesë të theksuar profesionalizmi

Ai u konfirmua dhe u pezullua nga KPK për 1 vit si prokuror dhe tashmë pasi u detyra që pas 20 vitesh punë ti rikthehet edhe njëherë Shkollës së Magjistraturës do të vijojë detyrën e tij si prokuror