Tritoli pas ore pas vizites se Ministrit Lleshaj ne Shkoder

Ministri Lleshaj ishte ne nje analize me kupolen drejtuese te policise , lidhur me lu.ften ndaj kultivimit te lendeve na.rko.tike.

Ai foli me superlativa per lu.ften ndaj kr.ìmit dhe rritjen e sigurise publike. Por pak ore pas largimit te tij nje shperthim i fuqish.em tronditi qytetin e Shkodres.

1 Trackback / Pingback

  1. free keto diet app

Comments are closed.