Arjan Peraj, një mësues në Shkodër tha se shumë mësues kanë frikë se nuk kthehen më në arsim e fshehin faktin që po kalojnë COVID

Dje në takim dhe me kontakte telefonike me shumë kolegë të mitë për të marrë informacion për sot, kam mësuar që shumë vetë mungojnë që mësues e kolegë mungojnë në shkollë dhe gjejnë 1001 arsye për vetëm e vetëm ta shtyjnë deklarimin që janë të sëmurë me COVID

dhe përveç se kanë frikë e zërit të vendit dhe familjarët e tyre që punojnë taksist në biznese të tjerë janë detyruar të mbyllin dhe të ngelin për bukën e gojës. Kjo ka sjell një kakofoni dhe një katrahurë në marrëdhëniet dhe në vazhdimin e punës ndërmjet drejtuesave të papërgjegjshëm të institucioneve arsimore dhe mësuesve,tha Peraj.