“Ne ia dolëm. Ia dolëm Joe. Ti do jesh presidenti i ardhshëm i Shteteve të Bashkuara të Amerikës”, ishte telefonata që i dha lajmin e madh Joe Biden, i cili mori fitoren e zgjedhjeve presidenciale.

Ishte zëvendës presidentja e ardhshme e ShBA, Kamala Harris që e mori në telefon për ta njoftuar për rezultatin dhe më pas nisi duke qeshur. Këtë moment e ka shpërndarë në Tëitter dhe duket se ka qenë e veshur sportive duke shijuar natyrën.