Mblidhet task forca Anti Covid ne prefekture. Perjashtohen mediat

Sot ne prefekturen e Qarkut Shkoder u mblodh Task Forca Anti Covid . Mbledhja u zhvillua me dyer te mbyllura per median me argumentin se ishte nje takim i mbyllur me grup teknik.

Por ajo çka vlen te theksohet eshte fakti qe ne Shkoder ashtu si kudo tashme , interesi per te ditur me shume per politikat anticovid dhe masat qe priten te merren eshte i larte dhe nje distancim i medias nga takime te tille nuk i ben aspak mire situates.

Teksa media ka qene aleate e forte ne ndergjegjesimin e qytetareve dhe percjellese e akteve normative dhe rregulloreve te perditesuara eshte nonsens menjanimi i saj dhe sigurisht pritet nje reflektim nga ana e institucioneve. eetimestv.com