Dosja.al ka zbardhur detaje nga at..entati ndaj shefit të Policisë Bashkiake Mentor Hasanaj dhe skema që ndërtuan dy të rinjtë që tashmë janë në pranga Ilirjan Hasanaj dhe kushëriri i tij, Verzan Bajrakurtaj

Mësohet se dy të rinjtë, kanë qenë bashkë në motorin nga ku u që..llua me breshëri ndaj shefit të policisë. Pasi Ilirjan Hasanaj ka ‘mbaruar punën’ Bajrakurtaj, ka zbritur nga motori dhe është larguar me vrap rreth 500 metra në një rrugë dytësore, ku më herët kishin lënë një mjet, si një mënyrë për tu larguar nga vendi i ngjarjes

Më pas, drejt makinës ka shkuar dhe 19 vjeçari dhe të dy janë larguar për tju fshehur autoriteteve. Por arratia mori fund sot. Katër ditë pas aten..tatit, dy të rinjtë janë ndaluar tashme. Ata kanë pranuar kri..min para autoriteteve