Mjeku qe nuk e njollosi kurre bluzen/ Dokumentar kushtur mjekut dhe politikanit shkodran Ali Spahia

Pranga ne duart e nje doktori, nje histori e jetuar, nje histori per tu mos u humbur. Doktor Ali Spahia, nje mjek dhe politikan qe vetem ai dinte te ishte

Abc Story i ka kushtuar nje dokumentar, ketij personazhi, kesaj figure emblematike jo vetem per mjeksine ne Shkoder por ne te gjithe Shqiperine.

Bisturia qe shpetoi nje jete thote, Luli Progni, autore e ketij dokumentari i cili do te shfaqet te shtunen ne mbremje ne ABC News, ne ABC Story ne oren 22:15