Habiti një Shqipëri të tërë me historinë e të dashurave/ Reagon për herë të parë Noja në Instagram

E dashura e tij Margarita Gjoni duket si Herkuli para tij e mesa duket kjo është edhe arsyeja pse ai do e përdorë si një krah ndihme. Të paktën ashtu lë të kuptohet në reagimin e tij të fundit në Instagram.

Djali shkodran i ka kthyer përgjigje fansave të tij kureshtarë në rrjetet sociale që e kanë pyetur nëse është single pas arrestimit të Ritës.

Një mesazh nga ana e Nojës ka mbërritur në redakshinë e JOQ. Ai ka reaguar tepër i indinjuar dhe i frustruar, aq shumë saqë fansi i tij iu kthye kundra duke i publikuar përgjigjen.


Djali shkodran i ka kthyer përgjigje fansave të tij kureshtarë në rrjetet sociale që e kanë pyetur nëse është single pas arre.stimit të Ritës.

Një mesazh nga ana e Nojës ka mbërritur në redakshinë e JOQ. Ai ka reaguar tepër i indinjuar dhe i frustruar, aq shumë saqë fansi i tij iu kthye kundra duke i publikuar përgjigjen.