Skuadra “Eko” ben aksionin e madh, pastron Lumin e Shales nga ndotja

Pas pamjeve aspak normale te ndotjes ne Lumin e Shales, Eko Mendje ka ndermarre nje aksion per pastrimin e kesaj zone te cilesuar si “tajlanda shqiptare”

Ne nje postim ne rrjetet sociale, Eko Mendje i ben thirrje te gjitheve qe ti therrasin mendjes, dhe te mos ndotin pasurine e te gjitheve