FOTOLAJM /Dashuria për nënën nuk njeh kufi, mjekia: I riu ka nënën me COVID çdo natë vjen dhe hipën te dritarja spitalit

Një foto tejet prekëse është publikuar nga mjekia gjinekologe Anika Dokle në rrjetet sociale.

Mjekia ka fiksuar një djalë i cili hipën në dritaren e spitalit, çdo natë, për të parë nënën e tij, që është eshtruar për shkak se është e prekur me koronavirus. Sipas mjekës kjo është një rutinë që djali e bën çdo natë pas pune

Ky djalë kërcen çdo natë, pas pune, te dritarja e dhomës ku mbahet nëna e tij e prekur nga Covid19 shkruan mjekja Anika Dokle.