“Njerëzit po burgosen për një çati” denoncimi te Berisha për sekretarin e PS në Vaun e Dejës: Po bën ndërtim pa leje në rrugën Shkodër – Kryebushat

Ish-kryeministri Sali Berisha ka publikuar denoncimin e një qytetari për sekretarin organizativ të Partisë Socialiste në Vaun e Dejës, Agron Ceka. Sipas denoncimit, Ceka po bën ndërtim të paligjshëm në rrugën kryesore, Shkodër Kryebushat

Denoncuesi ka akuzuar policinë dhe prokurorinë për mungesë reagimi, ndërkohë që thotë njerëzit e tjerë po burgosen për ndërtimin e një çatie. Më tej ai ka shtuar, se kjo është shkelja e disatë e Cekës, duke thënë se, se gjykata e ka liruar edhe pasi pranoi falsifikimin e dëftesës së notave