Shkodra në kulmin e Covid 19 pa prefekt. Ademi: Roli i prefektit, i domosdoshëm.

Shkodra në kulmin e Covid 19 eshte pa prefekt. I deleguari nga ministri Lleshaj Besfort Lamallari ka lënë detyrën prej dy javësh pa denjuar as te pershendetej.

Nderkaq kryebashkiakja Voltana Ademi e sheh rolin e prefektit si te domosdoshem dhe mungesa e tij eshte nje problem serioz

Shkodra në kulmin e Covid 19, pa prefekt. Lamallari ka lënë detyrën prej dy javësh. Ademi: Roli i prefektit, i domosdoshëm.

Shkodra në kulmin e Covid 19, pa prefekt. Lamallari ka lënë detyrën prej dy javësh. Ademi: Roli i prefektit, i domosdoshëm….#SyriTv #LajmeSyri #SyriShkodersyri.net

Posted by Syri Tv on Thursday, July 9, 2020