Kleriket fetare ne Shkoder, simbol i bashkejeteses

Haxhi Fajzi Zaganjori ka ndare me miqte e tij ne rrjetet sociale nje moment te vecante, nje vizite miqesore te Arqipeshkvit te Shkodres Mons. Angelo Massafra, duke treguar edhe njeehre tjeter se Shkodra eshte simbol i bashkejeteses fetare dhe kleriket nuk kryejne vizita vetem ne festa fetare ne urimet e ndersjellta por edhe ne dite te zakonshme.

Shkodra perhere percjell mesazhe, bashkejetese, harmonie dhe vellazeria mes besimeve dhe shembulli tipik jane pikerisht keto dy klerike te nderuar te Shkodres te cilet, jane simbol edhe i momenteve te veshtira ku nderhyrja e tyre i dha rruge dhe zgjidhje shume problemeve gjate viteve te trazuara te vitit 1997 /EETIMES/

VIZITE MIQESORE NE MES MIQSH TE VJETER.

Sot Monsinjor Angelo Massafra bani nji vizite mikut te tij Haxhi Sheh Fejzi Zaganjori.Qellimi i vizites ishte per me u takue dhe me u interesue per shndetin tim ,me kujtue episode te kryeme qe i kane sherbye Shkodres e atdheut.Njiherit dhe punet e mira qe vazhdojne te bajne komunitet fetare e qe do te bajne.Bisedat ishin miqesore e te kandshme. Shkoder 25/6/2020