3 viktima ne Shkoder qe Ministria nuk i raporton. Si po tentohet te fshihen keto raste nga media

Sot behet rasti i trete brenda javes qe persona te prekur me Covid 19 nderrojne jete . Nje ne shtepi dhe dy te tjere ne duar te bluzave te bardha. Por asnje nga keto nuk perfshihet ne listen e te vdekurve nga koronavirusi nga Ministria e Shendetesise.

Ndonese futen ne numrat e te prekurve nuk futen ne numrat e te vdekurve. Sipas Ministrise shkaku i vdekjes jane semundje te tjera bashkshoqeruese siç mund ishin hemoragjia cerebrale apo pankreasi ne rastin e fundit.

Por nese viktima e dites se sotme 60 vjecare nga Shkodra ka nderruar jete ne infektiv dhe ka shkuar nje jave me pare pasi situata e saj eshte agravuar si shpjegohet mos raportimi i vdekjes.

Ne Itali ka nje praktike , viktimat te cilat kuptueshem pjesa me e madhe kane dhe semundje te tjera bashkeshoqeruese ndahen ne dy kategori : vdekje me koronavirus ose e shkaktuar nga koroavirus por sidoqofte ato nuk perjashtohen dhe nuk fshihen nga data baze.

Ne Shqiperi dhe veçanerisht ne Shkoder jane tashme 3 bartes te virusit qe kane nderruar jete por asnje prej tyre nuk eshte deklaruar nga Ministria e Shendetesise e cila me shume gjasa tenton te ul numrin e vdekshmerive ne vend nga koronavirus. eetimes

5 Comments

  1. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these second life websites and blogs

Leave a Reply

Your email address will not be published.