FANTASTIKE/ Ne oborrin e Katedrales "Shën Shtjefni" leshohet ne ajer rruzare e formuar me tullumbace dhe dhjetea te tjera mbi qiellin e Shkodres. Me lutje qe pandemia te kaloje ??? SHPERNDAJE ???

Posted by EeTimes.al on Sunday, April 12, 2020

Në një kohë kur mesha e Pashkëve u zhvillua pa besimtarë, në oborrin e Katedrales në Shkodër është lëshuar në ajër një kryq i bërë nga tullumbace

Kanë qenë një grup të rinjsh ata që kanë lëshuar në ajër kryqin, së bashku me shumë tullumbace të tjera, moment që është shoqëruar dhe me duartrokitje

Me shpresën që pandemia të kalojë sa më shpejt, qytetarët e Shkodrës kanë uruar njëri tjetrin me telefonata e mesazhe, pa dalë nga shtëpia, për të shmangur çdo përhapje të mëtejshme të virusit