Sa shqiptarë ka të prekur me Covid në Britani Gazetari: Një prej tyre humbi jetën, sa do zgjasin masat shtrënguese

Në një lidhje skype me Fax News nga Anglia, gazetari Kujtim Vani ka komentuar situatën e koronavirusit në Britaninë e Madhe zbuloi se tre shqiptarë janë të prekur nga Covid 19. Sipas tij masat që janë marrë janë të rrepta, dhe qytetarët i zbatojnë ato në masë të madhe.

“Këtu masat zbatohen pa qenë e nevojshme që të kenë një vendim qeverie, shkollat janë të mbyllura, nuk është paralizuar transporti publik, edhe pse nuk ka një dyndje të madhe të qytetarëve. Autobusat dhe trenat pothuajse janë bosh, marketet në ndryshim nga ditët e para kur u zbrasën, tani duket se janë kthyer në normalitet.

Para disa ditësh një qytetar shqiptar që ishte në ventilim është shëruar plotësisht, ndërsa humbi jetën një qytetar shqiptar nga Kosova, ishte 61 vjeç dhe nuk mundi që ta përballonte dot. Është dhe një tjetër shqiptar i shtruar, por gjendja e tij është e mirë.

Këtu masat nuk i imponon qeveria, të moshuarve u çohen ushqimet në shtëpi, në shumë vende puna vazhdon nga shtëpia, përfshirë dhe bashkitë dhe institucionet shtetërore.

Nxënësit e vijojnë mësimin online, por me orar të plotë, mendohet dhe 2 ose 3 javë do të jetë kjo gjendje, dhe më pas do të ketë një zbutje , tha Vani.

Gazetari u shpreh se në Britani janë kryer më shumë se 200 mijë teste, dhe iu bëhen vetëm personave që kanë shqetësime apo simptoma.

19 Comments

  1. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a online game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these Second Life authors and blogs

  2. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a video game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these Second Life websites and blogs

  3. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a video game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these second life authors and blogs

  4. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these sl articles and blogs

  5. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a video game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these second life authors and blogs

  6. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these second life articles and blogs

  7. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a online game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these second life websites and blogs

  8. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a video game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these second life authors and blogs

  9. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a video game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these second life websites and blogs

  10. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a video game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these sl articles and blogs

Leave a Reply

Your email address will not be published.