Shembull per tu ndjekur !

Femijet e klubit shkodrane, KF Bashkimi “thyejne” arken e kursimit, parate e te cilave do i perdornin per aktivitete futbollistike dhe te gjitha kursimet i japin per familjet ne nevoje.

Fale kontributit te ketyre femijeve te vegjel, sot u ndihmuan 3 familje me probleme te medha ekonomike !

Ndihmojini te varferit ne keto dite

L'immagine può contenere: cibo
Nessuna descrizione della foto disponibile.