Organizata Botërore e Shëndetësisë ka shpallur shpërthimin e koronavirusit si pandemi

Në gjithë botën nga ky virus janë infektuar 121 061 persona 4 368 kanë vdekur, ndërkohë që rreth 66 000 janë shëruar

Koronavirusi i ri përcillet me temperaturë koll të thatë dhe probleme me frymëmarrje.