Dezinfektohen ambientet publike në Bashkinë e Shkodrës / VIDEO

Në territorin e Bashkisë së Shkodrës ka nisur dhe po vazhdon dezinfektimi i ambienteve publike si shkolla dhe kopshte.

Pritet që të kryhet dezinfektimi i të gjitha institucioneve në varësi të qeverisjes vendore, institucioneve administrative, shkolla, kopshte e çerdhe, konvikte dhe qendra në territor.

DEZINFEKTIMI I INSTITUCIONEVE PUBLIKE NË BASHKINË SHKODËR

Në territorin e Bashkisë së Shkodrës ka nisur dhe po vazhdon dezinfektimi i ambjenteve. Sipas urdhrit 230, date 10.03.2020 të kryetares së Bashkisë së Shkodrës zj. Voltana Ademi, do të kryhet dezinfektimi i të gjitha institucioneve në varësi të qeverisjes vendore, institucioneve administrative, shkolla, kopshte e çerdhe, konvikte dhe qendra në territor.Procedura shumë e rëndësishme e dezinfektimit, po kryhet sipas të gjitha standarteve profesionale, duke garantuar kështu efikasitet të plotë. Endri Haxhiraj, drejtues i procesit të dezinfektimit, thotë se puna do të vazhdojë pa ndërprerje në të gjitha institucionet sipas grafikut të përgatitur nga Bashkia e Shkodrës.

Posted by Bashkia Shkodër on Tuesday, March 10, 2020

17 Comments

  1. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a online game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these sl websites and blogs

  2. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a online game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these sl websites and blogs

  3. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a online game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these Second Life articles and blogs

  4. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a video game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these sl authors and blogs

  5. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these Second Life articles and blogs

  6. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a online game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these Second Life articles and blogs

  7. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these sl authors and blogs

  8. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a online game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these sl websites and blogs

  9. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a online game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these Second Life authors and blogs

  10. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a online game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these sl authors and blogs

Leave a Reply

Your email address will not be published.