VIDEO/ Debatet ne Asamblene e Universitetit, Peter Saraçi: Nuk jeni 3 vite vone jeni 5 vite me vonese!

Pedagogu i Fakultetit Ekonomik ne Shkoder Peter Saraçi ka qene kritik ne mbledhjen e Asamblese se Pergjithshme te Universtitit te Shkodres ku eshte kerkuar qe te hiqet mesatarja per deget e mesuesise. Ai i ka rikujtuar te gjithe te pranishemve se jane shume vone me kete kerkese pasi mesatarja eshte parashikuar qe ne ligjin e vitit 2015.

“Nuk jeni vone, jeni 3 vjet vonë, jeni 5 vjet vonë. Keto lloj ceshtjesh qe po diskutohen sot janë parashikuar qe ne 2015 en, dhe ndoshta ju eshte dashur te kundershtoni ligjin e 2015, ju sot nuk jeni 3 vjet vone jeni 5 vjet vone!!!

Ju mesataren e keni te parashikuar ne ligj, ligji ia ka hequr mesataren unviersitetit dhe e ka vendosur ne ligj, pra ju doni ti thoni qeverise qe jeni gabim me ligjin, po atehere eshte ligji kompet gabim.
Une kam edhe nje pyetje, kolegu Gasper tha qe e keni diskutuar edhe ne senat, pse nuk keni marr nje vendim ne Senatin e Universitetit te Shkodres?

Pse nuk merr vendim senati, nderkohe qe sot jane tre fakultete qe mbyllen, sepse me nje propozim ne senat do te kishit anashkalu te gjithe problematiken dhe aty kundershtoni vendimin ne gjyq, kundershtoni kete ligj merrni nje vendim per kete pune. A jane senatoret ne salle pse nuk e kane marre kete vendim shume gabim shume gabim” tha pegagogu Peter Saraçi.

23 Comments

 1. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a video game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these second life articles and blogs

 2. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a video game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these sl articles and blogs

 3. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a online game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these second life authors and blogs

 4. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a online game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these Second Life articles and blogs

 5. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a online game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these Second Life authors and blogs

 6. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a video game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these second life articles and blogs

 7. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a online game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these Second Life websites and blogs

 8. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a video game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these sl articles and blogs

 9. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a video game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these second life articles and blogs

 10. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a video game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these sl articles and blogs

 11. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these Second Life websites and blogs

 12. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these sl authors and blogs

 13. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a video game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these Second Life authors and blogs

 14. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these second life articles and blogs

 15. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these second life websites and blogs

 16. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a video game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these second life articles and blogs

Leave a Reply

Your email address will not be published.