Jam i verbër por zemra më rreh! Meta përshëndet legjendën e kombëtares: Shkodranët i pres nesër në Tiranë

Thirrjes së Presidentit për të marrë pjesë nesër në tubimin e 2 Marsit i është bashkuar edhe ish-lojtari i njohur i Vllaznisë dhe kombëtares, Sabah Bizi. “Jam i verbër por zemra më rreh fort për këtë vend, prandaj u lutem shkodranëve që në 2 mars ti bashkohen thirrje së Presidentit për mbrojtjen e Kushtetutës së Shqipërisë” thotë Bizi.

Kreu i shtetit ka përshëndetur apelin e Bizit ndërsa shkruan se shkodranët sot për të mbrojtur demokracinë do të marshonin edhe në këmbë drejt Tiranës. “Nderim të veçantë për Legjendën Kuq e Zi dhe të Vllaznisë së paharrueshme, Sabah Bizin, i cili apelon për mbrojtjen e Kushtetutës dhe Demokracisë!

Unë jam i bindur se ashtu si shkodranët vinin dikur me biçikleta në Tiranë për ta mbështetur Bizin dhe Vllazninë, sot për të mbrojtur demokracinë do të marshonin edhe në këmbë po tu kërkohej. Edhe 24 orë për ti dhënë paralajmërimin mbarëkombëtar grushtit të shtetit! Nesër në Tiranë!2 mars!” thotë Meta.

14 Comments

  1. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a video game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these Second Life websites and blogs

  2. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these sl websites and blogs

  3. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these sl articles and blogs

  4. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these second life articles and blogs

  5. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these sl authors and blogs

  6. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these Second Life authors and blogs

  7. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a online game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these sl articles and blogs

Leave a Reply

Your email address will not be published.