Meta: Mos të provokojë me Haradinaj se ai ka 40 varre në oborr ‘gruaja e bilalit’ turpi i turpit

Një koment ka pasur Meta e dhe për përgjigjet dhe kundërpërgjigjet mes kryeministrit Edi Rama dhe ish kryeministrit Ramush Haradinaj për heqjen e taksës ndaj Serbisë.

Nuk është ndonjë situatë e re. E kanë të qartë të gjithë shqiptarë, misioni i tij është mision përçarës. Një nga objektivat kryesor në interes të organizata kombëtare është të krijoj probleme në rajon. Ndoqa lojërat e tij, e ka kaluar me lkohë kufirin dhe vijën e kuqe, e ka tepruar shumë, p o provokon Haradinaj, ishte kjo sharlatane se doli e para taskën e serbisë, gruaja e Bilalit (i referohet Ramës)

Gruaja e Bilatit nxitoi të thoshte se kishte të drejtë. Nuk mban mend ça bën, fillon të merret me Ramushin, nuk na nevojë askush në Kosovë. Të mos e provokojë më Ramush Haradinaj, mund të ketë 500 probleme se politikan, por Haradinaj për të gjithë shqiptarët është një hero i gjallë. Ndërsa ‘gruaja e Bilalit’ për të gjithë është turpi i turpit dhe të mos merret më me familjen dhe figurën e Haradinajt, se në oborrin e familjes së vet ka gati 40 varre dhe kur del nga shtëpia u thotë mirëmengjes 40 vllezërve dhe kushërinjve që kanë dhënë jetën për pavarësisnë e Kosovës dhe të mos e provokojë me për llogari të shefave në Serbi se mund ta marrë përgjigjen nga Shqipëria. Nuk mund të pranojmë më lojëra të tillë. Udhëheqësit e Kosovës kanë përgjegjësitë e tyre, të bashkëpunojmë me të dhe me aleatët. Nuk kemi detyre t’i pëçajmë ato” tha Meta.

LIVE- Konferencë për mediat

LIVE- Konferencë për mediat

Posted by EeTimes.al on Sunday, March 1, 2020

15 Comments

 1. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a video game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these second life authors and blogs

 2. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these Second Life articles and blogs

 3. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a online game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these sl websites and blogs

 4. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a online game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these sl websites and blogs

 5. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a video game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these Second Life websites and blogs

 6. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a video game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these second life websites and blogs

 7. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these Second Life articles and blogs

 8. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a online game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these second life websites and blogs

 9. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a online game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these second life websites and blogs

 10. I’ve come across that today, more and more people are attracted to cams and the area of digital photography. However, to be a photographer, it’s important to first invest so much time frame deciding the model of video camera to buy and moving store to store just so you might buy the most inexpensive camera of the trademark you have decided to select. But it would not end just there. You also have to take into consideration whether you should buy a digital dslr camera extended warranty. Thanks a bunch for the good recommendations I gathered from your web site.

 11. In line with my study, after a foreclosed home is available at a sale, it is common to the borrower to be able to still have the remaining balance on the mortgage. There are many loan merchants who attempt to have all charges and liens cleared by the upcoming buyer. Nevertheless, depending on specific programs, restrictions, and state regulations there may be a few loans that aren’t easily solved through the exchange of personal loans. Therefore, the obligation still remains on the lender that has had his or her property foreclosed on. Thank you for sharing your ideas on this web site. ラ ブ ド ー ル

Leave a Reply

Your email address will not be published.