Kongresi i PS/ Në video shfaqet Fatos Nano, Meta dhe Basha

Videoja e dytë e Kongresit të PS-së nisi me një video që tregon momente të qeverisjes së PS-së me kryetar Edi Ramën, ndërsa në të u panë edhe disa nga ngjarjeve më kryesore përfshirë protestën e PD, por edhe tërmetin e 26 nëntorit.

Kongresi i PS-së/ Në video shfaqet Fatos Nano, Meta dhe Basha

Në video u shfaq ish lideri i PS, Fatos Nano, Ilir Meta, me të cilën socialistët bënë koalicion dhe marrëveshja me Bashën në 17 majin e rreth tre viteve më parë.

Kongresi i PS-së/ Në video shfaqet Fatos Nano, Meta dhe Basha

“Gjithçka që kryeministri Edi Rama ka bërë, e ka bërë për Shqipërinë!” thuhej në video, ndërsa u mbyll me mesazhin “Bëje”

Kongresi i PS-së/ Në video shfaqet Fatos Nano, Meta dhe Basha

Para fjalës hapëse të sekretarit të Përgjithshëm, në pallatin e Kongreseve u mbajt 1 minutë heshtje për viktimat e tërmeti.

Kongresi i PS-së/ Në video shfaqet Fatos Nano, Meta dhe Basha
Kongresi i PS-së/ Në video shfaqet Fatos Nano, Meta dhe Basha
Kongresi i PS-së/ Në video shfaqet Fatos Nano, Meta dhe Basha

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.