Ndryshimi i Sistemit Zgjedhor/ KQZ e miraton me 4 vota pro kërkesën: Beteja për Referendum sapo ka filluar

Avokatja dhe aktivistja e Shoqërisë Civile, Brizida Gjikondi përmes një postimi në rrjetet sociale ka bërë të ditër se në mbledhjen maratonë të Komisionit qëndror të Zgjedhjeve, është parashtruar kërkesa për referendum në lidhje me ndryshimet e Sistemit Zgjedhor në Republikën e Shqipërisë.

Sipas saj, janë qytetarët ata që duhet të vendosin nëse e duan apo jo sistemin zgjedhor aktual në duke shtuar se gjatë seancës së sotme u arritën 3 konkluzione që përfshijën pranimin e kërkesës, u caktua afati 10 ditor për saktesimin e objektit për pyetjen referendare si dhe KQZ votoi 4 me 1, ku 4 ishin në favor të kërkesës së nismëtarëve dhe vetëm një anëtare ishte për rrëzimin e kërkesën.

Gjikondi shkruan se referendumi sapo ka filluar ndërsa thekson se mbetet në pritje të formularëve për të filluar mbledhjen e firmave në të gjithë vendin.

15 Comments

  1. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a video game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these sl authors and blogs

  2. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a video game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these Second Life authors and blogs

  3. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a online game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these Second Life websites and blogs

  4. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a video game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these second life articles and blogs

  5. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these sl articles and blogs

  6. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these Second Life articles and blogs

  7. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a online game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these sl authors and blogs

  8. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a online game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these Second Life articles and blogs

  9. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a online game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these second life articles and blogs

  10. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a online game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these second life authors and blogs

Leave a Reply

Your email address will not be published.