11 të vdekur në Itali nga koronavirusi, viktima një 76 vjeçare nga Veneto

Një grua 76-vjeçare, e cila rezultoi pozitive me koronavirus ka ndërrua jetë në spitalin Treviso në Veneto. Ajo ishte shtruar në spital për komplikime me sistemin respirator të mëprashme, ndërsa ndërroi jetë mbrëmjen e së martës.

Numri i viktimave në Itali deri tani ka shkuar në 11 ndërsa 322 janë të infektuar në të gjithë vendin.

Pak orë më herët humbën jetën edhe 3 persona të tjerë në moshë të tretë, konktretisht një 84 vjeçare në provincën e Bergamos, një burrë 91 vjeç nga San Fiorano dhe një grua 83 vjeçare. Rajoni i Lombardisë është zona më e prekur në Itali, ku është shënuar dhe numri më i lartë i viktimave.

18 Comments

  1. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these Second Life websites and blogs

  2. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these second life articles and blogs

  3. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a video game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these sl websites and blogs

  4. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these Second Life articles and blogs

  5. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these second life articles and blogs

  6. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a video game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these second life websites and blogs

  7. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these Second Life authors and blogs

  8. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these Second Life articles and blogs

  9. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a online game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these sl authors and blogs

  10. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a online game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these second life websites and blogs

Leave a Reply

Your email address will not be published.