Pamje të papublikuara nga tërheqja zvarrë e bustit të Enver Hoxhës / Mijëra qytetarë në sheshe, përballë tankeve

Keto jane disa foto të panjohura që i përkasin 20 shkurtit të vitit 1990. Ato paraqesin disa imazhe të rralla dhe të papublikuara më pare, me protestat masive që filluan në Qytetin “Studenti” ku studentët e Universitetit Shtetëror të Tiranës ishin ngujuar në grevë urie për heqin e emrit të udhëheqësit komunist, Enver Hoxha nga universiteti i tyre.

Imazhet e rralla të Bulevardit “Dëshmorët e Kombit” ku kishin dalë tanket dhe automjetet e Gardës së Republikës me ushtarët e oficerët e armatosur, të fotografuar nga katet e larta të Hotel “Dajti”, dhe protestat masive e popullit të kryeqytetit dhe atyre të ardhur nga rrethet në Sheshin “Skënderbej” në përleshje me forcat special të policisë që kishin dalë për të mbrojtur monumentin e diktatorit komunist Enver Hoxha, i cili u rrëzua dhe u tërhoq zvarrë në rrugët e Tiranës

/Memorie.al

15 Comments

  1. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these Second Life websites and blogs

  2. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a video game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these sl authors and blogs

  3. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a video game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these Second Life websites and blogs

  4. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a online game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these second life authors and blogs

  5. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these sl articles and blogs

  6. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a online game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these sl websites and blogs

  7. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a online game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these second life articles and blogs

  8. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a video game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these Second Life websites and blogs

  9. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a video game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these second life articles and blogs

Leave a Reply

Your email address will not be published.