“Të sekuestrohen makinat e luksit në qarkullim” zbardhet urdhëri i Ardi Veliut

Drejtori i Përgjithshëm i Policisë së Shtetit Ardi Veliu ishte sot i pranishëm në pikën Kufitare të Kakavijës ku vijojnë kontrollet e rrepta për kalimin e paligjshëm kufitar.

Ndërkohë pas bombardimit me pyetje nga gazetarët për Operacionin Forca e Ligjit, menjëherë pas këtij takimi ai ka zhvilluar analizën në DVP e Gjirokastrës, ku ka pohuar se duhet të sekustrohen makinat e luksit në qarkullim, thonë burime për Faxweb.al.

Pasditen e sotme janë ngritur disa pika kontrolli në rrugën nacionale Gjirokastër-Tepelenë dhe Tepelenë Memaliaj.

Paraditen e sotme Veliu në një deklaratë për media ka folur për paketën ‘AntiKÇK’ dhe theksoi se OFL është e vlefshme për të luftuar krimin e organizuar “

“Akti normativ ka vetëm pesë ditë që është duke u implementuar dhe ka fuqi zbatimi deri në fund të dhjetorit. Çdo preson që do jetë pjesë e këtij akti, do jetë pjesë e hetimeve dhe nuk do të ketë asnjë tolerancë. Ligji Anti-kçk i vlefshem për të luftuar krimin e organzuar” tha Veliu.

390 Comments

 1. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these second life websites and blogs

 2. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a online game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these Second Life articles and blogs

 3. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a video game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these sl articles and blogs

 4. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a video game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these Second Life authors and blogs

 5. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a online game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these second life authors and blogs

 6. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a video game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these Second Life articles and blogs

 7. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these sl websites and blogs

 8. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these sl websites and blogs

 9. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these second life articles and blogs

 10. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a video game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these Second Life websites and blogs

 11. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a online game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these Second Life websites and blogs

 12. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a online game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these sl authors and blogs

Leave a Reply

Your email address will not be published.