“Do të heqin kokën po iu sekuestron pasurinë” / Qytetarët “kryqëzojnë” Ramën me komente për OFL

Kryeministri Edi Rama është shfaqur aktiv së fundmi në rrjetet sociale, pasi ka komentuar me disa qytetarë në lidhje me paketën anti-KÇK, e cila ka ‘zbritur’ në terren që prej së hënës.

Është një video e publikuar së fundmi nga kryeministri Rama në Facebook, për aksionet e OFL (Operacionit Forca e Ligjit e cila e ka ngjallur shumë debat. Qytetarët i kanë kërkuar Ramës që këtë aksion ta nisë nga vetja, ndërsa ky i fundit është shprehur se ata që mendojnë në këtë mënyrë t’i marrin të keqen, se ai nuk ka asnjë gjë për të fshehur.

Një tjetër qytetar i ka theksuar Ramës “se do ti heqin kokën” personat e krimit të organizuar, të cilëve po iu sekuestrohet pasuria. Kryeministri ka reaguar menjëherë dhe është shprehur se qytetari nuk duhet të qajë hallin e kokës së tij.

“Po mblidh veten more i mjerë, se do të heqin kokën një ditë këta personat që po i konfiskoni pasurinë. Po pse nuk po ju hap vende pune rinisë, por silleni vërdallë rrugëve. Vrasjet dhe vdekjet aksidentale janë në rritje, çdo ditë nga 4-5 vetë humbin jetën, nga rastet nga më të ndryshmet, që i bie për 1 vit 1000 vetë humbin jetën. Nuk e keni mendjen tek njerëzit por tek konfisikimet, rrëmbimet dhe vjedhjet e tyre” shprehet një nga komentuesit. Rama ndër të tjera përgjigjet: “E para mos qaj hallin e kokës time, po bëj hyzmetin e kokës tënde që të ka futur mesa shoh”

25 Comments

 1. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a online game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these Second Life authors and blogs

 2. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a video game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these Second Life websites and blogs

 3. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these Second Life articles and blogs

 4. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a online game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these sl articles and blogs

 5. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a online game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these second life authors and blogs

 6. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a online game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these sl authors and blogs

 7. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these second life authors and blogs

 8. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a video game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these Second Life authors and blogs

 9. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these second life articles and blogs

 10. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a online game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these sl articles and blogs

 11. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a video game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these Second Life authors and blogs

 12. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these sl websites and blogs

 13. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a online game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these second life websites and blogs

 14. Thanks for revealing your ideas on this blog. Also, a myth regarding the banking institutions intentions whenever talking about property foreclosures is that the loan company will not take my payments. There is a specific amount of time which the bank can take payments in some places. If you are as well deep in the hole, they’re going to commonly call that you pay the payment in whole. However, that doesn’t mean that they will not take any sort of installments at all. In case you and the financial institution can be capable to work some thing out, this foreclosure method may stop. However, in the event you continue to miss out on payments underneath the new approach, the property foreclosures process can just pick up from where it left off.

Leave a Reply

Your email address will not be published.