Gentian Gjonaj, i njohur për qëndrimin e tij opozitar ka sjellë një tjetër këngë me të cilën shenjëstron kryeministrin Edi Rama.

Të gjithë e mbajnë mend Gentin për thirrjet e tij si zë zyrtar i protestave të opozitës, por edhe për inskenimet ironike në bulevard gjatë këtyre protestave.

Kënga e Gent Gjonajt ka një titull të thjeshtë dhe qartë si edhe protestat e tij të vazhdueshme: Rama Ik.

Kënga publikohet sonte për herë të parë: